Biedronka usuwa konta klientów

Biedronka poinformowała swoich klientów o nadchodzącym wejściu w życiu nowych postawień regulaminu i polityki prywatności serwisu https://biedronka.pl. Osoby korzystające z serwisu muszą pogodzić się z tym, że od 4 lipca utracą swoje konta. Co więcej, nie będzie można już utworzyć nowych profili. Rejestracja i logowanie zostaną całkowicie wyłączone.

Oznacza to, że użytkownicy tworzący listy zakupów na swoim koncie w https://biedronka.pl nie będą mieli już do nich dostępu. Biedronka wskazuje, że przed wprowadzeniem zmian w życie powinniśmy skopiować ich zawartość i zapisać gdzieś indziej. W ramach wprowadzonych zmian uproszczony ma zostać proces zapisania do newslettera, a także rezygnacji z jego subskrypcji.

Osobną kwestią jest zakończenie wsparcia dla aplikacji Twoja Biedronka. Po 4 lipca nie będzie ona zasilana nowymi ofertami. Nic w tym jednak dziwnego, zważywszy na to, że sklep promuje nową aplikację Biedronka. 

źródło:Biedronka

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany.

*